Sander kwam zonder kleding in een woongroep

Tijdens de Shopdag zocht hij voor de 1ste keer
zelf kleding uit

Samen maken we het verschil!

Jessica Macciomei-Pelzer

KidzBase Coördinator

Lees meer

Jessica Macciomei-Pelzer
KidzBase Coördinator
Binnen KidzBase organiseer en coördineer ik de verschillende activiteiten en projecten. Ik onderhoud de contacten met de woongroepen en gezinshuizen waarmee KidzBase samenwerkt en ik ben het aanspreekpunt voor vrijwilligers en sponsoren van KidzBase. Daarnaast beheer ik de website en de social media.

 

Het heeft diepe indruk op me gemaakt dat er kinderen in de regio zijn die opgroeien zonder de warmte en geborgenheid van familie, die een zware rugzak met zorgen met zich mee dragen en waarvoor vaak geen geld is voor een fiets, zwemles of zelfs nieuwe sokken. De eerste keer dat ik een woongroep bezocht, reed ik huilend naar huis, geraakt door de verhalen van de kinderen, maar ook tranen van schaamte dat ik niet wist dat er kinderen waren die zo opgroeiden op slechts 5 km van mijn eigen huis. Naast kleur geven aan het leven van deze beschadigde kinderen, wil ik dan ook bewustzijn creëren bij anderen. Ik ben enorm trots dat ik deel uit mag maken van zo’n mooi regionaal initiatief.

 

Heb je een vraag of wil je iets voor KidzBase betekenen neem dan contact met mij op via [email protected] of bel me op 06-48772064.

Bestuur

Het bestuur van KidzBase verricht al haar bestuurstaken op vrijwillige basis, zonder financiële vergoeding.

Helmi Lenssen

Zelfstandig ondernemer

Lees meer

Helmi Lenssen
Zelfstandig ondernemer

Er zijn in Nederland vele kinderen waar het zodanig mis is, dat thuis wonen niet meer mogelijk is. Als kinderen verwaarloosd en/of mishandeld worden, heeft dit invloed op hun hele verdere leven.

 

KidzBase helpt deze kwetsbare groep kinderen door het organiseren van activiteiten en projecten die een directe positieve invloed hebben op het leven van deze kwetsbare kinderen. Momenten waarin ze zich even echt kind kunnen voelen, een positieve impuls krijgt, even volwaardig meedoen in de maatschappij, maar bovenal waar ze even als kind gezien worden.

 

Dat was voor mij de reden om in actie te komen, om te doen!! Door te doen kun je het verschil maken. Doen is een mindset, gewoon beginnen en daar waar nodig bijsturen. Doen is een actieve levensstijl. Je bent namelijk wat je doet.

Joep Noldus

Zelfstandig ondernemer

Lees meer

Joep Noldus
Zelfstandig ondernemer
Mijn drive om me voor KidzBase in te zetten heeft verschillende redenen.
Zo gaan mij allereerst, als vader zijnde, kinderen aan het hart en al helemaal als deze kwetsbaar zijn door een onwenselijke thuissituatie. Tevens ben ik van mening dat we écht en fundamenteel iets voor onze mede-mensjes kunnen betekenen als we onze krachten bundelen. Tenslotte blijft “geven” toch het mooiste wat er is en ben ik er bovenal dankbaar voor dat ik een steentje mag bijdragen om kleur te brengen in het leven van een jonge medemens.

Fred Spijksma

Zelfstandig ondernemer

Lees meer

Fred Spijksma
Zelfstandig ondernemer

Kinderen zijn de toekomst, maar zijn ook uiterst kwetsbaar. Dat is exact de reden waarom ik me inzet voor KidzBase. Als vader van twee dochters realiseer ik me terdege hoe belangrijk het is dat kinderen een stabiele thuissituatie hebben. Gelukkig hebben mijn kinderen dat, echter zijn er teveel kinderen waar dat niet vanzelfsprekend voor is. Deze kinderen hebben ook recht op geluk en een helpende hand in hun nog jonge leven. Deze kinderen worden met maatwerk geholpen en daardoor maakt KidzBase voor hen écht het verschil. Als volwassene voel ik een morele plicht om mijn steentje bij te dragen aan meer kleur en een betere basis voor deze kinderen.

Martin Frankort

Zelfstandig ondernemer
Oprichter Stichting KidzBase

Lees meer

Martin Frankort
Zelfstandig ondernemer

Ik ben de initiatiefnemer en oprichter van Stichting KidzBase. Na vele jaren actief te zijn geweest bij het ondersteunen van kinderen in het buitenland, wilde ik graag hulp bieden aan kinderen in onze eigen regio. Na te hebben geïnventariseerd welke problematieken zich in onze regio afspeelden, hebben we onderzocht welke behoeften er waren. Uiteindelijk hebben we besloten om Stichting KidzBase op te richten, zodat we bij kunnen dragen aan het welzijn van deze kinderen. Ik zet mij persoonlijk in voor KidzBase omdat ik het fijn vind om actief bij te kunnen dragen zodat deze kinderen zich minder “eenzaam” voelen en hun zelfredzaamheid wordt gestimuleerd.

Charlotte Frankort

Directie bij MJM Frankort Beheer BV
Medeoprichter KidzBase

Lees meer

Charlotte Frankort
Medewerker bij MJM Frankort Beheer BV
Ik ben werkzaam met mijn vader Martin binnen onze onderneming MJM Frankort Beheer BV. Samen hebben we Stichting KidzBase opgericht. Ik woon samen met mijn partner Bart en onze dochters. Ik hou ervan mensen met elkaar te verbinden en krachten te bundelen zodat we samen met onze omgeving iets kunnen betekenen voor KidzBase kinderen. Tevens hoop ik een beetje bij te dragen aan een mooiere wereld. Alleen zijn we nergens. We hebben elkaar allemaal nodig. Ik hoop dat we de KidzBase kinderen zelfvertrouwen kunnen geven, dat ze zich realiseren dat ze net zo belangrijk zijn als ieder ander mens.