Bij het afscheid zei Dylan dat dit zijn mooiste dag was

– KidzBase vrijwilliger na een KidzBase Shopdag

Helpen als bedrijf?

Voor KidzBase is de steun van bedrijven enorm belangrijk. We zijn trots op de projecten en activiteiten die we sinds de oprichting in 2012 hebben gerealiseerd, maar zien tegelijkertijd ook de uitdagingen van vandaag en morgen. We hebben de financiële steun van bedrijven dan ook hard nodig om de continuïteit van KidzBase te kunnen waarborgen.

 

Word sponsor van KidzBase!

Als bedrijf kunt u structureel een bijdrage leveren aan het geven van kleur van deze groep kinderen door sponsor te worden van KidzBase. KidzBase heeft verschillende sponsorarrangementen samengesteld. KidzBase is een ANBI gecertificeerde stichting en uw gift is 100% fiscaal aftrekbaar.

 

Heeft u interesse om sponsor te worden van KidzBase? Neem contact met ons op, we maken graag een afspraak om persoonlijk kennis te maken en u alles te vertellen over Stichting KidzBase.

 

Sponsoring in de vorm van een product of dienst

KidzBase is altijd op zoek naar bedrijven die hun producten of diensten willen sponsoren. Denk hierbij aan een workshop, bioscoopkaartjes, toiletartikelen, fietsen, entreebewijzen voor een speeltuin etc. Bekijk de verschillende KidzBase projecten eens, wellicht zit er een project bij waar u ons bij kunt helpen. We staan uiteraard altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven.

 

MVO

Wist u dat het samenwerken met een goed doel niet alleen het maatschappelijk imago van een bedrijf verbetert, maar ook financieel voordeel voor uw bedrijf met zich kan meebrengen? Onderzoek wijst uit dat consumenten eerder geneigd zijn om een product te kopen bij een bedrijf dat actief is met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

 

CRM

Cause Related Marketing (CRM) is een samenwerking tussen het bedrijfsleven en een goed doel waarbij een deel van de opbrengst per verkocht product bestemd is voor dat goede doel. Ook op dit gebied denken we graag met u mee!