Weekendje weg

Weekendje weg

Nee, wij hebben geen vakantie, maar bij 4 KidzBase kinderen gaat vandaag wél de vakantiemodus aan. Zij gaan een weekend naar een vakantiepark met zoveel activiteiten dat je je er geen minuut hoeft te vervelen en als ze niks willen doen dan mag dat ook. Niks moet en niksen mag; het is hun weekend!

Ze worden vergezeld door een aantal toegewijde groepsbegeleiders dat met hun thuisfront heeft geregeld dat ze het hele weekend mee kan zodat de kinderen zich niet hoeven af te vragen wie er welke dienst komt werken. Dat geeft duidelijkheid en rust, creëert ruimte voor aandacht, versterkt de groepsband en zorgt voor het extra vakantiegevoel; allemaal in het belang van het kind.

Een vakantie is voor de meeste KidzBase kinderen verre van vanzelfsprekend en met ons weekend-weg project willen we de kinderen een paar onbezorgde dagen laten beleven in een andere omgeving. Een weekend waarin het volledig draait om lol hebben, ontspanning en het toevoegen van een kleurrijke herinnering aan hun vaak zware rugzak met zwarte momenten. We wensen ze heel veel plezier!