Shoppen bij H&M

Shoppen bij H&M

Maandag 15 juni stond er een “Straolende Sterren Shopdag” op het programma, mogelijk gemaakt door de warme steun van Kiwanis Club Venlo Sintermerte

Om 10.00 uur stonden 9 KidzBase kinderen voor de deur van H&M in Venlo te trappelen met hun “boodschappenbriefje”. Na maanden wachten konden ze eindelijk gaan shoppen voor zomerkleding. Speciaal en alleen voor KidzBase opende de winkel van 10.00-12.00 uur haar deuren, zodat de kinderen 2 uur lang alle rust en ruimte hadden om kleding ui te zoeken en te passen en wat was dat fijn! Op deze manier waren er voor de kinderen weinig prikkels en hoefden ze niet te wachten, waardoor ze hun aandacht erbij konden houden.

Joep* (6 jaar), de jongste van het stel, was als eerste klaar en fladderde door de winkel, terwijl zijn begeleiders de andere kinderen hielpen. Zij hoefden zich geen zorgen te maken dat hij de straat op liep of onder de voet gelopen werd, iedereen wist wie hij was en bij wie hij hoorde. Hij heeft zelfs het personeel nog geholpen met kleding in de tassen doen.

Het bedankje van Maud* (15 jaar) kwam vanuit de grond van haar hart. Ze keek met grote ogen naar haar volle tas en zei: ik heb nog nooit zoveel kleding gehad.

*Namen zijn gefingeerd om de privacy van het kind te beschermen.