Radio Binnestad

Radio Binnestad

WAUW WAUW WAUW! We zijn sprakeloos en tegelijkertijd helemaal hieperdepieper! Woensdagavond 29 december kregen Martin en Jessica een cheque t.w.v. €15.116,50 uitgereikt van Radio Binnestad! Ongelofelijk wat een bedrag van een fantastisch initiatief!

We zweven al vanaf de start van Radio Binnestad op een wolk. We hebben 3 dagen lang aan de livestream gekluisterd gezeten, hebben alle berichten bij donaties gelezen en iedere aangevraagde plaat gehoord. Het voelde als een regenboog aan kleur die ons verwarmde en dat heeft ons diep ontroerd.

We willen iedereen die heeft meegeholpen enorm bedanken.

❤️ Omroep Venlo, Poppodium Grenswerk, Cafe de Locomotief en alle mensen die voor en achter de schermen zo hard gewerkt hebben om dit initiatief op poten te zetten en uit te voeren. Chapeau voor jullie!
❤️ Alle ondernemers die shop en veilingitems beschikbaar hebben gesteld.
❤️ Iedereen die een donatie heeft gedaan, een plaat aan heeft gevraagd, op de veiling heeft geboden, berichten heeft gedeeld of andere mensen op deze actie geattendeerd heeft.

We zouden een ieder van  persoonlijk willen bedanken en een knuffel willen geven, maar omdat dat helaas niet kan sturen we via deze weg een digitale knuffel 🤗 en we hopen dat deze jullie net zo verwarmt als al jullie steun bij ons teweeg heeft gebracht.

15.116,50 x BEDANKT!!! We gaan er in 2022, ons jubileumjaar, kleurrijke projecten mee verwezenlijken!