PRO Team Limburg verrast KidzBase

PRO Team Limburg verrast KidzBase

Een verslag van KidzBase oprichter Martin Frankort van vrijdag 6 april, toen hij “even” naar de Maaspoort in Venlo ging:

“Hoe mooi kan het zijn! Enkele weken geleden belt Leon Thommassen me op en vraagt of ik 6 april tijd heb om even naar de De Maaspoort Theater & Events Venlo te komen met de mededeling “ik heb een kleine verrassing voor je” Er komen een “paar” mensen langs van een fietsclub die KidzBase als Goede Doel hebben gekozen. Ik in mijn onnozelheid op naar de Maaspoort en word daar totaal overrompeld door ruim 50 man op wielrenfietsen van PRO Team Limburg, een club van min of meer bekende Limburgers die Goede Doelen ondersteunen. Geweldig dat er steeds mensen opstaan die KidzBase als Goede Doel kiezen. PRO Team Limburg, jullie ontzettend bedankt voor jullie geweldige bijdrage, Leon bedankt in je rol als mede tipgever en als gastheer van deze buitengewoon inspirerende middag Heb jij “even“ voor mij! Nogmaals iedereen super bedankt”