Off Road dag 2018

Off Road dag 2018

Zondag 7 oktober vond de KidzBase Off Road dag plaats, een jaarlijks terugkerend event waarbij KidzBase kinderen een hele middag lang met vrijwillige landrover chauffeurs, georganiseerd door Bas4Cars, mochten meerijden over het stoere terrein van Kuypers Kessel vol zand, modder en bergen. Naast het off road rijden was er een mega zandberg waarop de kinderen konden klimmen en klauteren. Tevens  konden de kinderen een foto maken in een selfie box, die ze als aandenken aan een toffe dag mee naar huis konden nemen. De dag werd afgesloten met de overheerlijke pizza’s van TuttiPizza.

Het was een fantastische dag! Iedereen ging met een BIG smile en de schoenen vol zand terug naar hun groep of gezinshuis.

De dag na het event kregen we een fijne e-mail van een begeleider die maar weer weergeeft hoe belangrijk deze gebeurtenissen voor de kinderen zijn:

“Wij willen jullie super bedanken voor deze mooie dag. Onze jeugdigen hebben enorm genoten. Een van de uitspraken was: Dit is de mooiste dag van mijn leven.”