Nieuwe sponsor

Nieuwe sponsor

We zijn trots te mogen delen dat Intelligent Security zich als sponsor aan KidzBase heeft verbonden. Intelligent Security is een organisatie gespecialiseerd in alles wat mensen, omgevingen en samenkomsten beveiligt waarbij meer dan 200 beveiligingsprofessionals in dienst zijn.

Taco Van Luyten, algemeen directeur Intelligent Security: ‘Met de groei van ons bedrijf en de grote diversiteit aan opdrachtgevers waaronder evenementenorganisatoren, veiligheidsregio’s en GGD-en voelt het voor ons als een logische stap dat we meer doen voor de wereld en mensen om ons heen. We zijn ons ervan bewust dat onze maatschappelijke rol verder gaat dan ‘alleen’ ons werk heel goed doen. Daarom zetten we ons in voor verschillende doelen en verenigingen die ons aan het hart liggen. Ook dragen we waar mogelijk bij aan een betere leefomgeving en het welzijn van de mens. Maatschappelijk verantwoord ondernemen én inkopen zit dan ook diep in onze organisatie verankerd.

Kidzbase past perfect in deze visie en we zijn dan ook trots dat we als maatschappelijk partner vanaf 2023 betrokken zijn bij alle mooie initiatieven van deze stichting.’