Madolex – sponsor van KidzBase

Madolex – sponsor van KidzBase

Stichting KidzBase ontvangt geen subsidies en is volledig afhankelijk van sponsoring, donaties en giften van bedrijven, clubs en particulier. We zijn dan ook enorm dankbaar wanneer een bedrijf besluit sponsor van KidzBase te worden, zoals Madolex. Graag stellen we dit mooie bedrijf aan jullie voor:

Madolex Group is een holding bestaande uit vijf bedrijven met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië die zich richten op ondernemingen in de maakindustrie. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisme, allen gericht op proces- en bedrijfsoptimalisatie. Zo is Act-in gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van data door middel van software. Het inzetten van mensen ter ondersteuning van het verbeterproces is de expertise van Madolex. Somatech houdt zich hoofdzakelijk bezig met machinebouw, reparatie en modificatie van machines. Daarnaast geeft Libutec invulling aan industriële bedrijven op het gebied van engineering, coördinatie en realisatie van elektrotechnische projecten. Ook Bates behoort tot de Madolex Group en is gespecialiseerd in vulmachines. Deze vijf bedrijven zijn onderdeel van het FactoryWatch®-concept, maar kunnen ook apart opereren.

FactoryWatch® stelt uw productieproces centraal, maakt onderhoud- en productieprocessen inzichtelijk door middel van innovatieve softwareoplossingen en laat u zien hoe u efficiënter en effectiever kunt produceren. Dit wordt gedaan aan de hand van drie fases: de meetfase, de weetfase en de verbeterfase. Door de bundeling van datametingen, analyses, verbeteradviezen en –trajecten heeft Madolex Group een uniek complementair verbeterconcept ontwikkeld. Dit concept zorgt bij zowel grote concerns als voor het midden- en kleinbedrijf voor een hogere productie-output en bovenal een verhoging van het bedrijfsrendement.