KidzBase Voorjaarsshoppen 2020

KidzBase Voorjaarsshoppen 2020

KIDZBASE VOORJAARSSHOPPEN ✅

Dit voorjaar hadden we 92 aanmeldingen voor de KidzBase Shopdagen. Nooit eerder hadden we zoveel aanmeldingen van kinderen die kleding nodig hadden. Half maart gooide corona, na 2 shopdagen met 40 kinderen, roet in het eten en moesten we de overige 3 shopdagen annuleren. We beloofden deze weer op te pakken zodra het mogelijk was en dat hebben we gedaan. Toen de gezinshuizen weer wat meer vrijheden kregen, planden we eind mei 2 shopdagen en toen onlangs ook de groepen weer mogelijkheden zagen, hebben we de laatste 2 shopdagen georganiseerd. Zo hebben we alsnog 39 kinderen van de noodzakelijke zomerkleding kunnen voorzien. In totaal zijn er 79 van de oorspronkelijke 92 aangemelde kinderen gaan winkelen. 5 kinderen zijn in de tussentijd verhuisd en voor de andere 8 was het vanuit de groep nog geen optie. We hadden nog een paar HEMA cadeaubonnen over van de Kerstpakkettenactie en deze sturen we naar deze 8 kinderen, zodat ze toch basiszaken zoals ondergoed en sokken kunnen kopen.

Onze dank gaat uit naar Intersport Megastore in Roermond en H&M in Venlo. Zij wisten het op korte termijn voor elkaar te krijgen om een enthousiast team klaar te hebben staan om de kinderen te helpen.

En een speciaal dank je wel aan Kiwanis Club Venlo Sintermerte die de shopdagen bij H&M in Venlo volledig gesponsord hebben.

We wensen alle kinderen een stralende zomer in hun nieuwe kleding! ☀️