KidzBase Vakantiepakket 2023

KidzBase Vakantiepakket 2023

Daar is ie dan: het KidzBase vakantiepakket 2023! Met het pakket willen we bijdragen aan een sportieve en creatieve invulling van de zomervakantie. Een periode die voor de KidzBase kinderen vaak uitdagend is door het ontbreken van een vaste structuur en de wisselingen van personeel i.v.m. de vakantieplanning. Het pakket is dit jaar gevuld met:

* Zonnebrandcreme
* Praat & Daadspel
* Vakantieboeken
* Puzzel
* Luchtbed
* Buikschuifbaan
* Duikringen
* Waterballonnenspel
* Pionnen
* Bal
* Puzzelboek
* Vormpjes om ijs te maken
* Chocolaatjes
* Stickers
* Schetsblok
* Kleurpotloden
* Mini ventilatortje

Dit jaar zijn er 58 pakketten verspreid, een stijging van 11% t.o.v. 2022.

Een bijzonder dank je wel aan Kiwanis Club Venlo Sintermerte voor het mogelijk maken van het KidzBase Vakantiepakket dit jaar. Heel tof dat jullie dit initiatief dit jaar gedragen hebben. Tevens bedankt aan
Hovens Collin Verpakkingen, ETOS Nabben, Decathlon Roermond voor de warme steun. Zonder de helpende handjes van KidzBase vrijwilligers waren er nooit 58 pakketten tot stand gekomen en zonder de tijd en inzet van vrijwilligers en Handelsbanken Roermond waren de pakketten nooit bij alle groepen en gezinshuizen terecht gekomen. Dit bewijst maar meer; alleen kun je een nog zo’n goed idee hebben, maar alleen samen kun je het uitvoeren en echt kleur geven.