KidzBase shopdag bij Intersport Megastore

KidzBase shopdag bij Intersport Megastore

Afgelopen zaterdag was er weer een KidzBase shopdag. Deze keer bij Intersport Megastore Roermond. De op dat moment geldende RIVM richtlijnen werden goed in acht genomen en de 18 kinderen en 4 KidzBase vrijwilligers gingen verspreid over de verschillende afdelingen in de winkel op zoek naar nieuwe voorjaarskleding. De keuze was reuze en het Intersport team was enthousiast en behulpzaam als altijd. Alle 18 gingen ze met een big shopper vol én big smile weg. Wat een mooi gezicht!

Deze tweede shopdag was meteen ook de voorlopig laatste shopdag. Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten dat de andere geplande shopdagen niet doorgaan. Nu de scholen dicht zijn, hebben de begeleiders hun handen (nog meer) vol. Om besmetting en verdere verspreiding van het virus te voorkomen, is het noodzakelijk dat mensen zich zo min mogelijk bewegen van plek naar plek. Het laatste wat we willen is dat een vrijwilliger, een KidzBase kind op de groep en/of een begeleider/gezinshuisouder ziek wordt.

Uiteraard willen we de kinderen niet in hun hemd laten staan. Wanneer alles weer rustiger en veiliger is, zullen we nieuwe shopdata plannen.

Zorg goed voor julliezelf en jullie dierbaren!