KidzBase shopdag bij H&M

KidzBase shopdag bij H&M

Het KidzBase shoppen is weer van start gegaan en het is dit voorjaar extra bijzonder! De shopdagen bij H&M in Venlo worden dit voorjaar namelijk mogelijk gemaakt door het “Straolende Sterren” project van Kiwanis Club Venlo Sintermerte.

Vandaag was de eerste shopdag en speciaal voor de gelegenheid gingen de deuren van de H&M een uur eerder open, zodat de 21 kinderen alle rust en ruimte hadden om samen met hun begeleiders en de 4 KidzBase vrijwilligers kleding uit te zoeken en te passen. Al gauw was er door de hele winkel geklets, gelach en enthousiasme te horen, want wat hadden ze leuke dingen! Alle 21 kinderen gingen ze met tassen vol kleurrijke zomerkleding de winkel uit.

Het feestje werd door Bufkes aan de Maasboulevard in Venlo compleet gemaakt met een warm ontvangst en iets lekkers om zo even te kunnen bijkomen en de ochtend samen af te sluiten. Een bijzonder waardevol moment!

Het “Straolende Sterre”-project van de Kiwanis deed deze ochtend precies waarvoor het bedoeld was; deze 21 kinderen laten stralen! Niet alleen vandaag, maar de hele zomer lang.