KidzBase Hoodie

KidzBase Hoodie

Na dagen gevuld met zon is het nu even kouder en kan er weer een trui aan. Dat vinden de KidzBase kinderen helemaal niet erg, want zij hebben sinds kort hun eigen persoonlijke trui. Ter gelegenheid van het KidzBase jubileum mocht ieder KidzBase kind een eigen tekst verzinnen voor op een hoodie (trui met capuchon) en bepalen of ze deze tekst op de voor, -of achterkant van de trui wilden. KidzBase vrijwilligers gingen de afgelopen weken naar de kinderen toe om ze te helpen met het uitzoeken van de juiste maat en het verzinnen van de leukste en creatiefste teksten. Dit resulteerde in 163 (!) hoodies die stuk voor stuk met zorg en aandacht gedrukt werden door Venlodruk.nl en 163 hele blije kinderen die stonden te springen toen ze hun eigen trui in handen kregen.

We hebben de privacy van de kinderen hoog in het vaandel staan en vanwege de herkenbaarheid van de truien plaatsen we er dan ook geen foto’s van, maar zie je iemand met een toffe trui zeg het ze dan! Misschien is het een KidzBase kind en misschien ook niet. Hoe dan bezorg je iemand een goed gevoel en glimlach met je compliment.

Ontzettend bedankt aan Venlodruk.nl voor de fijne en vlotte samenwerking en aan de KidzBase vrijwilligers die heel de regio hebben rondgereden om te zorgen dat ieder kind een trui kreeg.