Happy International Sushi day!

Happy International Sushi day!

Vrijdag 18 juni was het internationale Sushidag. Toen we hoorden van deze “feestdag” werd er een klein ideetje geboren. Uiteten of eten laten bezorgen is voor KidzBase kinderen niet vanzelfsprekend en sushi al helemaal niet. Je moet van iedere dag een feestje maken en hoe leuk zou het zijn als we de kinderen een keer konden verwennen met sushi? Na een peiling bij de begeleiders bleek dat dit idee in de smaak viel. Samen met Eddy’s Sushi in Venlo hebben we het idee uitgewerkt tot een daadwerkelijk project. De chefs hebben speciale KidzBase boxen ontwikkeld en hun chauffeurs hebben de boxen bij alle 255 (!) kinderen en begeleiders in 27 groepen en gezinshuizen bezorgd. De actie viel enorm in de smaak:

  • Dit is echt genieten met een grote G!! C. (18 jaar) vraagt welke feestdag het is vandaag en eigenlijk zegt die vraag al genoeg!
  • De kids hebben ontzettend gesmuld van de sushi. Het viel super in de smaak. Het was zelfs stil aan tafel tijdens het eten en dat gebeurt nooit. Het was echt GEWELDIG lekker!!! Echt ontzettend bedankt voor dit initiatief!!! Zo blij met jullie!!
  • Wat hebben ze gesmuld! Voor sommige was het spannend, ze hadden nog nooit sushi gehad. Alle schalen zijn opgegaan, wat wil zeggen dat groot & klein genoten heeft. Heerlijk om de kinderen zo te zien genieten van iets wat voor hen heel speciaal is!
  • Super, super bedankt voor de heerlijke sushi!!! We hebben ervan genoten!!! Alles is opgegaan. Geweldig dat Eddy’s sushi dit heeft gedaan en KidzBase dit heeft geregeld! Namens ons allen: dank jullie wel
  • Het was superlekker. Alleen het met stokjes eten lukte niet iedereen. V. (7 jaar) was vooral onder de indruk dat ze gewoon een bloem heeft gegeten!

 

Deze sushi actie was bedoeld om de kinderen een glimlach en een gevoel van warmte te bezorgen, maar van het lezen van alle reacties kregen we zelf ook een warm gevoel. We bedanken Eddy’s Sushi voor hun bijdrage hieraan!