GEBA Trans sponsor van KidzBase

GEBA Trans sponsor van KidzBase

Logistieke dienstverlener GEBA Trans draagt KidzBase al jaren een warm hart toe. Ze hebben ons op meerdere manieren gesteund en een gezicht gegeven. Zo beklommen medewerkers van GEBA Trans in 2014 de Galibier in Zuid-Frankrijk om geld in te zamelen voor KidzBase en in 2016 kreeg het kunstgrasveld bij FCV-Venlo de naam ‘KidzBase Fairplay Court’ dankzij GEBA Trans. We kunnen wel stellen dat GEBA Trans een ware KidzBase ambassadeur is en we zijn dan ook enorm vereerd dat dit mooie bedrijf ervoor heeft gekozen om sponsor te worden van KidzBase.

GEBA Trans is een logistieke dienstverlener. Met vestigingen in Rotterdam en Venlo zitten zij midden in twee zeer belangrijke logistieke knooppunten van Europa. Met hun 22 jaar ervaring en expertise bieden zij hun klanten een totaalpakket aan volgens het ‘Total Care’ principe waarbinnen ze zowel het reguliere wegtransport als ook zee-, lucht- en intermodale vrachtopties kunnen aanbieden. Doordat ze veel waarde hechten aan ‘High Performance’ en ‘Outside-the-Box’ durven denken, zijn ze een perfecte partner op logistiek gebied.

GEBA Trans vertelt graag zelf over hun reden om sponsor van KidzBase te worden:

‘Wij zijn er erg trots op dat wij ons sponsor mogen noemen van KidzBase. Zeker omdat we in het verleden al vaker mochten samenwerken met deze prachtige stichting. Dit zijn allemaal op zichzelf staande projecten geweest. Echter willen we graag structureel aan de initiatieven van KidzBase verbonden zijn, want samen kunnen we een verschil maken! Daarom hebben we ook de keuze gemaakt om ons als sponsor aan de stichting te verbinden.’