Fun Forest

Fun Forest

– Het was fantastisch, de kids waren superrrrrrrrrr enthousiast!

– De kinderen zijn met veel leuke verhalen terug gekomen naar de groep. Een positieve en leuke activiteit voor elke kind.

– Fun Forest had alles goed voorbereid. Lars was de hoofdbegeleider van de dag en hij kon prima overweg met de kinderen, hij deed het op een leuke manier vertellen. En de lunchbox was goed verzorgd!

– Het was een super leuke dag, ondanks de hitte hebben de kids genoten van het klimmen! De een durfde net wat meer dan de ander, maar ook door het kijken naar elkaar hebben ze zich goed vermaakt. Na het klimmen gezellig met z’n alle van de lunch genoten.

Een greep uit de reacties die we ontvangen hebben na een klimuitje bij Fun Forest Venlo op dinsdag 24 juli! Bijna 60 kinderen en hun begeleiders gingen de bomen in en van al dat klimmen krijg je natuurlijk honger en dorst. Cabooter Catering had lekkere lunchpakketjes gemaakt die deze dag helemaal tot een feestje maakten!

We bedanken Fun Forest Venlo & Cabooter Catering! Zij hebben deze kinderen een hele toffe dag bezorgd in een, voor hen vaak, lange zomervakantie.