Een wolf als vriend

Een wolf als vriend

De dame die de zorgenvriendjes maakt is niet te stoppen! Vandaag kwamen er weer twee binnen, waaronder deze stoere vriend voor een meid van 11 die gek is van wolven en zwart, bruin, blauw en grijs als lievelingskleuren heeft.

Al 3 jaar lang kunnen begeleiders een zorgenvriendje aanvragen voor KidzBase kinderen op hun groep die een vriendje kunnen gebruiken. De zorgenvriendjes worden handgemaakt door een lieve dame en volledig gepersonaliseerd met de lievelingskleuren en hobby’s van het kind. Ieder zorgenvriendje is uniek en wordt voorzien van een vakje met een rits. Hierin kan het kind een brief stoppen met zijn/haar zorgen die het vriendje dan “opeet”. Het zorgenvriendje wordt geleverd in een cadeautasje met daarbij de tekst ‘Je mag je zorgen aan mij geven. Dan ben je ze kwijt, al is het maar voor even.’

De handgemaakte knuffels zijn een ongekend succes. Ze worden aangevraagd voor kleine kinderen, maar ook voor tieners en ze worden ingezet bij de begeleiding en behandeling van een kind.