Speciaal bier voor KidzBase

Speciaal bier voor KidzBase

In 2019 bestond JCI Roermond 40 jaar en om dat te vieren brouwden ze het speciaal biertje “De Raekel”. Het biertje werd verkocht in een geschenkverpakking bestaande uit 4 flesjes blonde Raekel, 4 bijpassende viltjes en één van de 4 speciaal ontworpen bierglazen met daarop typisch Roermondse uitdrukkingen. De opbrengst van de verkoop kwam ten goede aan KidzBase. Net voor de zomervakantie werden Jessica & Tanja van KidzBase verwelkomd door een aantal JCI leden in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Hier werd bekend gemaakt dat de club 9000 (!) flesjes bier had verkocht en werden ze enorm verrast door een cheque t.w.v. €10.000!

We bedanken JCI Roermond dat ze aan KidzBase gedacht hebben bij dit fantastische initiatief en natuurlijk bedankt aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen door De Raekel te kopen. “Eine echte raekel” is Limburgs dialect voor een ondernemend en soms ondeugend kind, met het hart op de juiste plaats. De naam had niet meer passend kunnen zijn! Dankzij dat hart op de juiste plaats hebben zij een regenboog aan kleur gegeven aan het leven van KidzBase kinderen in Noord en Midden Limburg.

https://www.1limburg.nl/10000-euro-voor-uithuisgeplaatste-kinderen?fbclid=IwAR3f_rSJ3pOLWnmRqisyHW4Zdf8f33w-1AavwWYqX5jplWZBw04EqsMxn2A