Vanaf nu verkrijgbaar…

Reisverslagen en beschouwingen met een knipoog
Op pad met Martin Frankort

Reisverslagen en beschouwingen met een knipoog

Op pad met Martin Frankort

 

Martin heeft vele mooie reizen gemaakt en heeft een deel van zijn reisverslagen laten bundelen. Hij neemt je mee in zijn avonturen met de nodige humor. Martin is geen literaire schrijver maar wel iemand die schrijft vanuit zijn hart met echt puurheid. Hij neemt je in zijn boek onder andere mee naar Botswana, Vietnam, Amerika, Japan en Chili. Hij durft zich kwetsbaar op te stellen en houdt van de ontmoetingen onderweg.

Als mede-oprichter van Stichting KidzBase zal hij de gehele netto opbrengst van het boek aan Kidzbase doneren. Mocht het boek niet aan je verwachtingen voldoen dan heb je in ieder geval een mooie bijdrage geleverd om wat kleur te brengen in het leven van onze beschadigde KidzBase kinderen.

 

Stichting KidzBase is zelf niet betrokken bij de totstandkoming van dit boek en is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Omdat Martin de mede-oprichter is van onze stichting, willen we graag als dank voor dit mooie gebaar, zijn boek promoten op onze website.

 

Het boek is online verkrijgbaar voor € 24,50 

Bestellen? Klik op deze link: https://boekmartin.myonline.store

Let op! Wij vragen verzendkosten voor online bestellingen. Tevens zullen bestelde boeken wekelijks op donderdag worden verzonden.

Er worden geen boeken meer in de winkels verkocht. 

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen via deze website pagina en via de Facebook pagina Boek Martin Frankort.